Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Tjänster

Även om du är nystartad eller redan ett etablerat företag så hjälper jag dig att skapa ett starkt varumärke som i sin tur blir roligare att arbeta vidare med!

01 | Logodesign

För dig som behöver en helt unik, skräddarsydd logotyp eller behöver uppdatera befintlig logotyp. Ett logokoncept består i regel av huvudlogotyp, sekundärlogotyp, submarks, ev. ikoner, mönster, illustrationer och tillhörande visuella element.

02 | Visuell profil

För dig som önskar en skräddarsydd visuell profil som kommunicerar tydlighet och konsekvens i alla kanaler oavsett storlek på företaget. Den visuella profilen består av bland annat logotyp, färger, användning av materialet, frizon och bildspråk.

03 | Webbdesign

För dig som känner dig helt grön i digitaliseringstrenden eller som behöver uppdatera befintlig webbsida. Har du redan en logotyp eller visuell profil utgår jag från det materialet eller så tar jag fram ett nytt koncept som är anpassat för webben. Jag hjälper er att skapa en personlig och unik webbsida som sticker ut. Designen skräddarsyr jag såklart efter era önskemål och behov!

Jobba med mig!

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar, behöver hjälp med något annat, som t.ex. förpackningsdesign, tryckt material osv.